Meer dan 30 jaar ervaring in platte daken

Zaakvoerder Peter Maes zit al meer dan dertig jaar in de dakwereld. Vanaf het begin van de jaren '90 bouwde hij de uitvoeringsafdeling van een distributeur van dakmaterialen uit tot een gevestigde waarde. Eind jaren '90 besloot hij om een eigen dakwerkersbedrijf op te starten.

De eerste jaren richtte het jonge bedrijf zich vanuit de vestiging in Deurne zich op opdrachten in de regio Antwerpen. Verschillende grote aannemingsbedrijven deden op Peter Maes beroep in onderaanneming.

In 2003 besloot Peter Maes om te werken vanuit zijn woonplaats in Arendonk. Het bedrijf krijgt de naam 'Hüs Dakbouw'. Hüs verwijst naar de bijnaam die zijn grootvader had als burgemeester van Arendonk. Ook Peter wordt - net als zijn vader - in Arendonk nog steeds 'den Hüs' genoemd.

Zaakvoerder nog dagelijks mee het dak op

Peter Maes volgt als zaakvoerder elk project van kortbij op. Voor de klanten vormt hij het rechtstreekse aanspreekpunt, van eerste bespreking tot finale oplevering.

Daarnaast gaat hij zelf nog dagelijks mee het dak op. Samen met zijn team van ervaren dakwerkers vormt hij een perfect geoliede machine.

Waar gaan wij het dak op?

Vanuit onze thuisbasis in Arendonk zijn wij actief in de volledige Antwerpse en Limburgse Kempen.
Wij gaan regelmatig het dak op in de regio's Herentals, Geel, Mol, Balen, Kasterlee, Turnhout, Retie, Dessel, Meerhout,... maar ook in Lommel, Ham en Tessenderlo.

Sterk in complexe projecten

Dankzij de volledige focus op platte daken beschikt Hüs Dakbouw over een enorme schat aan ervaring. Deze komt vooral tot uiting bij technisch complexe projecten. Denk daarbij aan afwijkende dakstructuren, platte daken als zichtwerk of platte daken met zeer veel technische voorzieningen en detailaanwerkingen.

Dé specialist in EPDM

Naast traditionele roofing en Rhepanol specialiseren wij ons hoofdzakelijk in EPDM. EPDM biedt talrijke voordelen.

Wij zijn officiële Master Contractor voor Firestone. Wij gebruiken voor het volledige daksysteem de gecertificeerde materialen van Firestone.

Voor een perfecte plaatsing volgen onze dakwerkers alle vereiste opleidingen en bijscholingen.

Woningen, appartementen én industrie

Wij realiseren, vernieuwen, isoleren en herstellen platte daken
op particuliere woningen, appartementsgebouwen en industriepanden.